Het beste vlees voor de maaltijdindustrie

De producten uit de keuken van De Koning Vlees voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het zijn de smaakmakers van uw soepen, salades, pizza’s en maaltijden.

Bespreek met ons wat u wilt en hoe u het wilt. Wij denken graag met u mee en zijn in staat om aan specifieke wensen te voldoen. Al jaren is De Koning Vlees een betrouwbare partner binnen de vleesindustrie.

Vacature: Accountmanager (m/v) (fulltime)

“Kwaliteit, smaak en service dat is waar het om draait bij De Koning Vlees” Het zit in onze genen, al sinds 1910 is De Koning Vlees gespecialiseerd in vlees en vleesbereidingen. Of het nu gaat om ... lees verder

Producten voor de maaltijdindustrie

Het vlees dat in de keuken van De Koning wordt bereid is optimaal van smaak en afgestemd op uw eindproduct. Dat geldt ook voor onze marinades. Wij leveren ‘op maat’ in binnen- en buitenland.

Enkele van onze producten:

Soep- en vleesballetjes. Vleessoort, gewicht, afmeting, vorm, smaak, kleur, drijvend of zinkend. U kunt het exact aangeven.

Spek- of hamblokjes en reepjes. De blokjes en reepjes blijven binnen de verpakking absoluut los van elkaar en kunnen ook ingevroren aangeleverd worden.

Pizzatoppings. De Koning levert een breed assortiment heerlijke pizzatoppings. Specifieke wensen? Laat het ons weten.

Spareribs. Op smaak, gebraden of voorgegaard.

Naar productoverzicht »

Speciale wensen?

Bespreek met ons wat u wilt en hoe u het wilt. Wij denken graag met u mee en zijn in staat om aan specifieke wensen te voldoen zodat u een optimaal product in de markt kan zetten.